För er som vill fördjupa er i Reikihealing

Usui Reiki steg 1.

Denna kurs varar i två heldagar och sker  på Vallgatan 15 i Göteborg.

Under kursen får du lära dig det handpåläggningssystem som Dr. Usui introducerade, grunderna i helande beröring. Du lär dig att meditera och verka i Reiki. Du får en initiering samt många timmar av praktisk övning och du lär dig Reikins historia. Usui Reiki steg 1 är för dig som vill förstå mer och samtidigt låta dig förföras av den läkande Reikienergin. 

 

Pris: 3200kr

 

Usui Reiki steg 2.

Denna kurs varar i två heldagar och sker i "Lokalen bra".

För att gå denna kurs  behöver du först gå Usui Reiki steg 1.  Här lär du dig, genom praktisk övning och meditativ fördjupning, distanshealing samt symbolernas betydelse och verkan. Vi fokuserar på hur du kan skicka Reiki och läka genom tid och rum. Vi arbetar bland annat med tekniker som Gasshomeditationen och Kenyoko.

 

Pris: 3200kr

 

Reikifördjupning.

Endagskurs för dig som gått steg 1 och steg 2. Jag handleder dig i de traditionella symbolerna samt går igenom och lär ut mantran som används i  Usui Reiki för naturlig healing.
Detta är ett fantastiskt tillfälle att bli mer trygg och stabil i ditt Reikiutövande.

Vi studerar mer noggrant symbolerna och praktiserar de tekniker vi använder i Reiki.

 

Pris: 1600kr

Usui Reiki - Masterutbildning.   

Vi arbetar fyra helger utspridda under denna period samt under 4 heldagar.  Denna kurs är för dig som redan gått Usui Reiki steg 1 och steg 2.

Du kommer att få undervisning och vägledning i Reiki, energiarbete samt pedagogiska tekniker.  Vi arbetar i "Lokalen bra" på Vallgatan.  Kursen består av många timmar av praktisk övning. Vi arbetar djupgående och själsligt under hela denna tiden. Vi  väver ett magiskt lapptäcke av dina erfarenheter och Reikins andliga tekniker under denna period.

Målet är att du skall känna dig säkrare i ditt utövande av och med Reikins energi. Jag kommer att skräddarsy denna kurs för dig och dina kursvänner.  Efter denna kurs kommer du att kunna initiera alla graderna i Reiki, kunna lägga upp ett kursupplägg med ditt signum. Du kommer att upptäcka att du är modig, tålmodig och kunnig!  Är du intresserad att gå på djupet med Reiki så är detta kursen för dig.

 

För mig  handlade denna utbildning om att återskapa en djup värdighet inom mig själv som jag tappat på vägen. Jag tackar mina lärare för allt stöd och för deras kunskaper och för varje dag som går känner jag mer hel och sann i mig själv.  Över hela världen kan jag nu ta mig med dessa tekniker och skapa ro och trovärdighet. Villkorslös kärlek! Detta vill jag föra vidare.

 

Pris: 18700:-

sept 2021 – mars 2022

När du praktiserar Reiki i din vardag fördjupas kunskapen och insikten om vem du är och hur du väljer att leva.