top of page

Andlig Medvetenhet

Pris

54000 kr

Längd

1 år

Om kursen

En 1-årig utbildning för dig som vill ge dig själv en djupdykning i din andliga mognad. Du kommer få ta del av ett 11-stegs program jag arbetat fram genom mina erfarenheter och faktiska kunskaper genom mitt 24 år långa arbete med andlig samtalsterapi. Vid kursens slut erhåller ett diplom som facilitator av andlig medvetenhet. En andlig facilitator hjälper främst till med att föra en andlig dialog i total närvaro. Trovärdighet och tillit kommer genom förmågan att som facilitator vara en god lyssnare och empatisk människa. Du kommer att behöva ha praktik i form av samtal. 20 timmar samtal med en person som går i andliga fördjupningssamtal hos dig under detta året är att föredra. 


När vi stöter på patrull i livet börjar vi reflektera över existensiella frågor som meningen med livet. En naturlig andlig mognadsfas träder in. Andligheten mognar när livsfrågor inte kan förklaras med enkla rationella förklaringar. När du inte kan ta på svaret. Idévärlden skiljs från den materiella världen. Då vi i vår tid lever mer och mer i den materiella världen kan andligheten bli skrämmande när vi återigen upptäcker att vi faktiskt har en osynlig kropp i den fysiska kroppen, en förmåga att uppleva. Ett andligt medvetande. I denna medvetenhet finns också intuition (förmågan att skapa ett uppfattning av en situation utan fakta) medveten närvaro och naturlig närvaro. Jag vill lära dig att lyssna. Lyssna till din andlighet, din livskraft. Batteriet för din själsliga tillvaro av livet. 

Stegen är uppdelade på träffar som inträffar under 10 månader. 

  • Vi ses 5 helger (lördag-söndag) på Vallgatan 15. (Den sista ute på landet med övernattning, fredag till söndag, se nedan).

  • Fyra torsdagar mellan kl 17-20, dessa torsdagsträffar kommer mestadels att ligga sista torsdagen i månaden. För dig som inte bor i Göteborg sker dessa träffar via Zoom. Vi andra ses på Vallgatan 15.

  • Vi avslutar denna utbildning ute på landet med kost och logi (ingår) fredag-söndag.

Eftersom jag vet att en del av er som är intresserade är föräldrar varannan vecka så kommer helgdatumen att behövas ta hänsyn till. När gruppen är satt kommer jag lägga upp årets schema. Får du förhinder eller om vi blir sjuka så löser vi naturligtvis ersättningsdatum. Din väg och din tid ska inte stressas eller pressas fram. Den ska mogna!


Jag tar hänsyn till dig och din andliga resa. Diplom får du när alla steg är praktiserade och genomförda.

bottom of page