top of page

RÖSTVÅRD

Att vårda din röst är att se till den du är, att bry dig om dig själv. Upplevelsen av rösten som plötsligt klingar ut kan både vara skrämmande och häftig, ibland på samma gång. Om du spenderar mer tid med din röst så har du möjlighet att blomma ut och vara trygg med dig själv. För din röst är just du. Och en länk till ditt hjärta. En länk till andra människor. Medveten kommunikation.

 

Röstvård handlar om att ta hand om sin röst och att behärska olika sång och röst-tekniker, Röstvård innefattar också muskelkuskap och andningslära. Målet är att stärka den emotionella och fysiska kroppen genom att använda sin röst. Jag kan hjälpa dig om du upplever problem med din sång- eller talröst genom att lära ut tekniker för att göra din röst mer hållbar. Mitt arbete handlar om att hjälpa dig att äga din röst och frigöra den.

Genom att förstå din kropp kan du få modet att uttrycka dig genom din röst. Det handlar om att förstå vilka muskler som stöder rösten och att ha kontroll över andningen som bär din röst. Vi kommer också att jobba med textföring, förståelse för melodi och samhörighet med musikens själ.

 

_U0A7342-4.tif

Jag är en professionell sångare och kompositör sedan 1998 och har arbetat som lärare i improvisation och konstnärlig gestaltning vid Musikhögskolan i Göteborg. Jag håller också workshops runt om i världen och är dessutom lärd i intuitiv tonhealing. Själv sjunger jag gärna modern jazz, improvisationsmusik och noise-musik. Läs mer om min musik under fliken "musik".

bottom of page